maanantai 4. kesäkuuta 2012

Voiko glitteriä olla koskaan liikaa? ;)


Sunnuntain teema olikin sitten glitterien testaus!
Oli aika korjata myös omat kynnet ja lähinnä siksi, että olin ehtinyt jo kyllästyä pinkkeihin kärkiin.
Nyt geelit olivat pysyneet hyvin eli 2,5 viikkoa ilman, että edes alkoivat rakoilla mistään. Kynsien kuivuminen näkyi hieman peukaloissa vaaleina kohtina, mutta olivat edelleen lujasti kiinni.

Kokeilin nyt myös ensimmäistä kertaa sähköporaa, jonka olin tilannut netistä (tukku kauneutta -verkkokaupasta). Se toimi todella hyvin, eikä polttanut kynsiä! Olin tietysti supervarovainen näin alkuun sen kanssa. :) Tämä pora toimii verkkovirralla. Niistä patterikäyttöisistä porista olen kuullut vain huonoja kokemuksia.
Porasta huolimatta sain taas aikaa omien kynsien korjaamiseen menemään yli kolme tuntia! Kiva harrastus, mutta vie kyllä aikaa. :)


Geelinä käytin Cesars Secrets builder-geeliä, jonka sisälle sijoitin hopean glittergeelin ja hopeiset irtohiput. Päälimmäiseksi tietysti Cesars Secrets kirkasta sealing -geeliä.

2 kommenttia:

  1. Paljonko tuo pora maksoi? :)

    VastaaPoista
  2. Maksoin porasta 45€, mutta nyt seikkailessani viikonloppuna ebay:ssä huomasin, että tilaamalla sen ulkomailta saa vielä halvemmalla. :)
    Poran mukana tuli hiekkapaperirullia, joita täytyy todennäköisesti ostella lisää piakkoin. Varmaan kuluvat aika hyvin viilatessa.
    Oma kynsikään ei kärsi niin paljon, kun pienellä poran kärjellä pystyy olemaan tarkempi kuin viilalla.

    VastaaPoista